Aby mieć dostęp do wszystkich plików na forum, należy się zarejestrować! Można to zrobić za darmo TUTAJ
ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
lolish:pozdrowienia dla wszytkich z Raszyna obok Warszawy | mirabelq31:Pozdrawiam wszystkich z java4u.org oraz posiadaczy SE \/\/ 580i oraz \/\/ 200i i Motoroli E398 | Keeper:Pozdrawiam moją mamę i tatę | adikson:pozdrowienia dla wszystkich z java4u.org i moich kompli z sp234 | ZoNeY:Pozrawiam wszystkich :) | Radzioo111:Pozdrawiam wszystkich z Giżycka oraz Warmi i Mazur ;] | lewos:pozdrawiam fanów Silkroad :) | owedykt: Pozdrawiam Całą Ekipę java4u oraz całą moją rodzinke ;) ;) | moonsc4p3:Pozdro dla grających w Tactical Ops'a :D | HS96:Pozdrawiam Ksawerów k/Łodzi i moją rodzinkę.
Iron Man 2, Avatar, Drużyna A w najlepszej jako¶ci! WejdĽ!

>>DARMOWA REJESTRACJA<< | Edytuj Profil | Wiadomo¶ci PW
 Ogłoszenie 
Bł±d Ogólny

Couldnt Query value info from warnings table

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND archive = '0'' at line 3

SELECT userid, value FROM phpbb_users_warnings WHERE userid IN () AND archive = '0'

Line : 896
File : viewtopic.php

Je¶li nie potrafisz znaleĽć rozwi±zania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/